Disa çështje të rëndësishme të besimit - Akides

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Disa çështje të rëndësishme të besimit - Akides
Gjuha: Shqip
Përkthim: Driton Lekaj - Fatmir Latifi
Përshkrim i shkurtër: Ky artikull përmbledh disa nga çështjet më të rëndësishme të besimit Islam të cilat duhet ti kujtojë çdo mysliman dhe ti kuptojë mirë. Duke filluar nga fjala "La ilahe il-lAllah" e deri te negacionet e besimit. Ky artikull është i lehtë për t’u kuptuar dhe për t’ia mësuar përmbajtjen e tij të tjerëve.
Data e publikimit: 2009-08-07
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/228858
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Disa çështje të rëndësishme të besimit - Akides
166.8 KB
: Disa çështje të rëndësishme të besimit - Akides.pdf
2.
Disa çështje të rëndësishme të besimit - Akides
3 MB
: Disa çështje të rëndësishme të besimit - Akides.doc
Go to the Top