Thirrja e jo myslimanëve në Islam

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Thirrja e jo myslimanëve në Islam
Gjuha: Shqip
Autori: Muhamed Hasen Jusuf
Përkthim: Omer Berisha
Përshkrim i shkurtër: Vlera e thirrjes në Islam është e madhe. Thirrja është kumtim i porosisë së Allahut te njerëzit. Kjo ishte detyra e Pejgambereve dhe vazhdon të jetë angazhimi i atyre njerëzve, të cilët Allahu i nderoi me dije. Por, që të jetë e suksesshme duhet të mbështetet në disa themele e të cilat prezantohen në këtë artikull.
Data e publikimit: 2009-08-07
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/228856
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Thirrja e jo myslimanëve në Islam
153 KB
: Thirrja e jo myslimanëve në Islam.pdf
2.
Thirrja e jo myslimanëve në Islam
734.5 KB
: Thirrja e jo myslimanëve në Islam.doc
Go to the Top