Daveti i të afërmve – program praktik

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Daveti i të afërmve – program praktik
Gjuha: Shqip
Autori: Jahja b.Ibrahim El Jahja
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Në këtë libër hoxha dhe edukatori i mirënjohur Dr. Jahja El Jahja na ofron një program praktik për mbajtjen dhe forcimin e lidhjeve farefisnore. Në fillim flet për synimet dhe vlerën e këtij programi pastaj flet për atë që e praktikon atë, për mjetet dhe metodat e preferuara të përdoren duke ofruar së fundmi zgjidhje për probleme të rëndësishme që kanë të bëjnë me lidhjen farefisnore. Ky program me lejen e Allahut është një udhëzues i sigurt drejt marrëdhënieve sa më të mira farefisnore.
Data e publikimit: 2009-07-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/227751
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Daveti i të afërmve – program praktik
283.3 KB
: Daveti i të afërmve – program praktik.pdf
2.
Daveti i të afërmve – program praktik
3.1 MB
: Daveti i të afërmve – program praktik.doc
Go to the Top