Ramazani dhe agjërimi

Video Kartela e faqes
Titulli: Ramazani dhe agjërimi
Gjuha: Shqip
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Dokumentar që flet për muajin e Ramazanin, vlerën dhe rëndësinë e tij në jetën e myslimanit.
Data e publikimit: 2009-07-16
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/223303
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Më shumë .. ( 3 )
Go to the Top