Namazi - rruga e lumturisë

Video Kartela e faqes
Titulli: Namazi - rruga e lumturisë
Gjuha: Shqip
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Dokumentar që flet për çështjen e namazit, vlerën dhe rëndësinë e tij në jetën e myslimanit.
Data e publikimit: 2009-07-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/223211
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Më shumë .. ( 2 )
Go to the Top