Shfrytëzimi i pushimeve

Audio Kartela e faqes
Titulli: Shfrytëzimi i pushimeve
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ekrem Avdiu
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet rreth shfrytëzimit sa më të mirë të pushimeve verore dhe rëndësisë së kohës.
Data e publikimit: 2009-07-12
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/222952
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Shfrytëzimi i pushimeve
2 MB
: Shfrytëzimi i pushimeve.mp3
Tema të ngjashme ( 9 )
Go to the Top