Shenjat e mëdha të Kijametit

Audio Kartela e faqes
Titulli: Shenjat e mëdha të Kijametit
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Husejn Serraxh
Përkthim: Ekrem Avdiu
Përshkrim i shkurtër: Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet rreth shenjave të mëdha të kiametit dhe çështjeve që lidhen me to.
Data e publikimit: 2009-07-12
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/222950
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Shenjat e mëdha të Kijametit
6.7 MB
: Shenjat e mëdha të Kijametit.mp3
Go to the Top