Rinia e Sahabëve dhe rinia jonë

Audio Kartela e faqes
Titulli: Rinia e Sahabëve dhe rinia jonë
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Dr. Shefqet Krasniqi
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar bën krahasim mes rinisë sonë dhe rinisë së Sahabëve me qëllim që të jenë shembull për rininë tonë.
Data e publikimit: 2009-07-12
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/222945
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Rinia e sabanëve dhe rinia jonë
3.7 MB
: Rinia e sabanëve dhe rinia jonë.mp3
Tema të ngjashme ( 5 )
Go to the Top