Realiteti i adhurimit me zemër

Audio Kartela e faqes
Titulli: Realiteti i adhurimit me zemër
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ismail Bardhoshi
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet rreth realitetit të adhurimit me zemër si dhe rëndësisë së përkujdesjes për veprat e zemrës.
Data e publikimit: 2009-07-12
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/222943
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Realiteti i adhurimit me zemër
7 MB
: Realiteti i adhurimit me zemër.mp3
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top