Pse i ka kapluar e keqja myslimanët

Audio Kartela e faqes
Titulli: Pse i ka kapluar e keqja myslimanët
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ahmed Kalaja
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet rreth shkakut të mbetjes mbrapa të myslimanëve dhe sqaron se shkaku kryesor janë vetë veprat e tyre.
Data e publikimit: 2009-07-12
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/222941
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Pse i ka kapluar e keqja myslimanët
7.9 MB
: Pse i ka kapluar e keqja myslimanët.mp3
Tema të ngjashme ( 7 )
Go to the Top