Faktet për ekzistimin e Allahut

Audio Kartela e faqes
Titulli: Faktet për ekzistimin e Allahut
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ahmed Kalaja
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë incizimi hoxha i nderuar flet rreth argumenteve shkencore dhe fetare për ekzistimin e Allahut.
Data e publikimit: 2009-07-11
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/222858
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Faktet për ekzistimin e Allahut 1
4.1 MB
: Faktet për ekzistimin e Allahut 1.mp3
2.
Faktet për ekzistimin e Allahut 2
6.4 MB
: Faktet për ekzistimin e Allahut 2.mp3
Go to the Top