Efektet pozitive të faljes së namazit

Audio Kartela e faqes
Titulli: Efektet pozitive të faljes së namazit
Gjuha: Shqip
Botuesi: Studio Islame ’Isra’
Përshkrim i shkurtër: Në këtë incizimi hoxha i nderuar flet rreth efekteve pozitive të namazit dhe si manifestohen ato në jetën e myslimanit.
Data e publikimit: 2009-07-11
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/222856
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Efektet pozitive të faljes së namazit
13.6 MB
: Efektet pozitive të faljes së namazit.mp3
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top