Argumentet për adhurimin e Allahut një

Audio Kartela e faqes
Titulli: Argumentet për adhurimin e Allahut një
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ismail Bardhoshi
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Hoxha i nderuar në këtë incizim flet rreth argumenteve që flasin se i vetmi Allahu meriton të adhurohet. Duke i sjellë argumentet e llojllojshme ashtu siç kanë ardhur në Kuran dhe Synet.
Data e publikimit: 2009-07-11
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/222840
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Argumentet për adhurimin e Allahut një
9.2 MB
: Argumentet për adhurimin e Allahut një.mp3
Go to the Top