Besimi dhe Uniteti bazë e çdo suksesi

Video Kartela e faqes
Titulli: Besimi dhe Uniteti bazë e çdo suksesi
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Abdul Kadër Arnauti
Përshkrim i shkurtër: Këshillë e përgjithshme nga Shejh AbdulKadër Arnauti drejtuar shqiptarëve kudo që janë, e që ka të bëjë me rëndësinë e besimit Islam si dhe me ruajtjen e unitetit mes tyre.
Data e publikimit: 2009-07-04
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/222054
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Go to the Top