Nevoja për fe

Video Kartela e faqes
Titulli: Nevoja për fe
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Në këtë video hoxha i nderuar tregon për nevojën e njerëzimit për fenë dhe se shpëtimi e lumturia e tyre është në praktikimin e islamit.
Data e publikimit: 2009-07-04
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/222046
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Tixhrinisht - Portugalisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Nevoja për fe
93.9 MB
Go to the Top