Kur do të pendohesh?

Video Kartela e faqes
Titulli: Kur do të pendohesh?
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Në këtë video klip flasin një numër dijetarësh të njohur rreth pendimit, vlerës dhe kushteve të tij.
Data e publikimit: 2009-07-04
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/222038
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Kur do të pendohesh?
32.6 MB
Go to the Top