Ku është zemra jote?

Video Kartela e faqes
Titulli: Ku është zemra jote?
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Në këtë video klip flasin një numër dijetarësh të njohur rreth rëndësisë së veprave të zemrës në Islam dhe përkujdesjes që myslimani duhet ta ketë ndaj saj.
Data e publikimit: 2009-07-04
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/222036
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Ku është zemra jote?
36.6 MB
Go to the Top